Site sponsorizat de

Conferinte, simpozioane

Workshop de pneumopatii interstitiale difuze 9-10 octombrie 2015

In perioada 9-10 octombrie 2015 se va desfasura, intr-un loc ce va fi precizat ulterior, un Workshop de pneumopatii interstitiale difuze, bazat pe discutii de cazuri clinice.

Invitati: Prof. Athol Wells, Brompton Institute Londra, Prof. Ulrich Costabel, Ruhrlandklinik Essen, Germania, Conf. Dr. Denisa Predeteanu, Clinica Reumatologie Spital Sf. Maria Bucuresti.

Organizatori: Grupul de Lucru pentru PID si sarcoidoza al Societatii Romane de Pneumologie, Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", Asociatia Spirans.

Contact: Dr. Irina Strambu, irina.strambu@marius-nasta.ro

A 46-a Sesiune Științifică a Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta"

A 46-a sesiune științifică a Institutului de Pneumoftiziologie MARIUS NASTA

Pe 11 aprilie 2014, Institutul de Pneumoftiziogie "Marius Nasta" împreună cu Societatea Română de Sesiune Stiintifica Institutul de Pneumoftiziologie Marius NastaPneumologie vor organiza a 46-a Sesiune Științifică a Institutului, găzduită în Amfiteatrul "Constantin Anastasatu" și spațiile învecinate.

Sesiunea se va desfășura pe parcursul întregii zile, va include prezentări orale și sesiuni de postere, o pauză de prânz oferită de organizatori și o conferință de presă.

Contact

Șos. Viilor 90, sector 5,
cod 050159, București

tel./fax:
021.335.69.10
email: office@regis.ro

 

Asteptam opiniile si sugestiile dumneavoastra in legatura cu structura si functionalitatea acestui site la office@regis.ro sau irina.strambu@marius-nasta.ro
PID pentru medici
Ghid de diagnostic al PID
Algoritm de diagnostic PID
Sarcoidoza
Noutati
PID pentru pacienti
Pneumopatii Interstitiale Difuze
Oxigeno terapia pe termen lungs
Transplantul pulmonar
Grupuri de pacienti
Intrebari frecvente